Husets Regler

Vi beder dig om at følge vores husregler. Det sikrer en optimal træningsoplevelse for alle. Har du spørgsmål til nedenstående regler, står vores instruktører i motionscenteret altid til rådighed.

REGLER FOR OPFØRSEL

Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i ØVI. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden.Instruktørernes anvisning skal til enhver tid følges, hvis dette ikke sker, kan det medføre en bortvisning på 6 mdr.

BEHANDLING AF UDSTYR

Du må kun benytte udstyret til de øvelser, det er beregnet til. Efter brug beder vi dig venligst lægge udstyret på plads Husk at rengøre maskinerne med papir.

BEKLÆDNING

Når du træner, skal du være iført træningstøj og indendørssko. Træningstøjet skal dække brystkassen og maven.

MEDLEMSKORT OG ADGANG TIL CENTRET

Adgangschippen er personlig og den skal medbringes hver gang. Adgang til træningsarealer og omklædningsrum er kun for medlemmer.

FAMILIE, VENNER & BØRN

Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne. Ved pasningsproblemer, henvises der til at børn må opholde sig i opstillet sofagruppe eller på stolene ved indgangen.

MOBIL

Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i centrene uden deres samtykke.

DOPING

Doping accepteres ikke. Brug af doping medfører bortvisning. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

ÅBNINGSTIDER

Vores åbningstider skal overholdes. Det betyder, at centret skal være forladt ved lukketid. Bemærk alarmen går i gang kl.23.00, ophold i motionscenteret efter dette tidspunkt, medføre bøde/regning på 1000 kr. og bortvisning