Motion

1-times træningsprogram til fitnesscenteret er designet til at give maksimal effekt på vægttab i forbindelse med diæt. Download – print – træn!
I forbindelse med vægttab skal træningen ideelt set opfylde forskellige formål. Træningen skal medvirke til, at du ikke mister muskelmasse, øger din fysiske kapacitet, holder dit hvilestofskifte i vejret og forbrænder mange kalorier i forbindelse med selve træningen.

Den ideelle træning til vægttab består derfor af en blanding af intensiv konditionstræning, styrketræning og mængdetræning. I dette træningsprogram kombineres tingene, så du får det maksimale udbytte ud af lige godt en times træning.

Sådan gør du:

Træningsprogram til vægttabDu starter med et kvarter på kondicykel. Giv dig bare tid til gradvist at blive varm og komme i omdrejninger. Herefter går du straks videre til et kvarter på crosstraineren og et kvarter på løbebåndet (gang på høj hældning). Begge disse steder skal du træne så intensivt som du kan.

Efter de 45 minutters kredsløbstræning skal du lave 5 styrketræningsøvelser. Disse skal laves som cirkeltræning. Det vil sige, at du straks efter at have lavet et sæt i en maskine går videre til den næste maskine. Dette fortsætter indtil du har lavet tre sæt i hver øvelse. Og husk – så lidt pause som muligt mellem sættene. Dette kan gøres på 15-20 minutter.

Til sidst tager du 6 minutter i romaskinen med det sidste du har i dig.

Lav f.eks. dette program et par gange om ugen som variation til de andre ting du laver.

Programmet kræver at du giver den gas hele vejen igennem, men i praksis virker det mere overskueligt and man skulle tro, fordi man hele tiden veksler mellem forskellige ktiviteter. Til gengæld får du det optimale udbytte af dit besøg i fitnesscenteret.