Body bike

SUPER EFFEKTIV TRÆNING

Body Bike er ikke bare effektiv konditionstræning. Træningen er også et rigtig godt redskab til at forbrænde en masse kalorier. Body Bike henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre, vægtklasser og træningstilstande. ALLE kan gå til Body Bike.

Body Bike er en sjov, effektiv og sikker træning med et højt forbrug af energi og god mulighed for at forbedre konditionen.

Body Bike er træning med power og energi, det er hårdt, og det giver resultater. Samtidig er risikoen for skader minimal, da træningen ikke udsætter kroppen for skadelige stød og slag, og det er naturlige bevægelser, der arbejdes med.

Body Bike er blevet et hit af ganske simple årsager: Det giver resultater i form af bedre kondition, større iltoptagelse og dermed bedre stofskifte, højere syregrænse (anaerob tærskel) og som følge af disse effekter et betydeligt vægttab.

Body Bikes sammensætning afhænger blandt andet af instruktøren og elevernes niveau – der er altid flere niveauer at vælge imellem.

Body Bike er intervaltræning, hvor vi skifter mellem perioder for fuld damp og perioder, hvor tempoet er lidt mere behersket – det ville være kedeligt, hvis vi hele tiden bare konstant sad og hjulede rundt i samme tempo.

Body Bike er en “sikker” vej til vægttab.

Body Bike er ikke hårdt ved leddene, og der er nemt at sætte sit eget tempo, hvis man ikke lige har det store overskud i starten.